Grimstål Produkter AS er produsent og leverandør av:

  • Rullende materiell
  • Utstyr for transport
  • Oppbevaring
  • Håndtering og sortering til helsesektoren
  • Vaskerier
  • Industri
  • Storkjøkken
  • Hotell og restaurant.

Du er her: Hjem | Om oss

Om oss

Grimstål Produkter er en nisjebedrift med et bredt spekter av produkter som er kjent for høy kvalitet og er godt tilpasset og innarbeidet i markedet. Vår forretningsidé er egenproduksjon, salg og markedsføring av kvalitetsprodukter for distribusjon, transport, oppbevaring, sortering, behandling og lagring.


Forretningsidé
Egenproduksjon, salg og markedsføring av kvalitetsprodukter innen rullende materiell, utstyr og innredninger for distribusjon, transport, oppbevaring, sortering, behandling og lagring.

Produkter
Trillebord, vogner, traller, medisinvogner, skap, benker og spesialproduksjon i lakkert stål, rustfritt og syrefast stål, aluminium, laminat og i kombinasjon med andre materialer.
Et bredt spekter av produkter som er godt tilpasset og innarbeidet i markedet og kjent for sin høye kvalitet.

Marked
Det norske markedet innen sykehus, institusjoner, hotell, restauranter, vaskerier, industri, veterinærer, næringsmiddel, laboratorier, privat- og offentlige næringsbygg.
Vi markedsfører, tilbyr og leverer produkter direkte til profesjonelle sluttforbrukere og gjennom forhandlere og aktører i markedet. For noen av produktene har vi et godt samarbeid med underleverandører i inn? og utland.

Lokaler og beliggenhet
Bedriften holder til i Sørliveien 90-92.
Vår virksomhet er lett mekanisk produksjon innen tynnplateområdet.

Samarbeid og engasjement
Som medlem av Halden Industriforening er vi engasjerte og har et godt samarbeide med HiØ (Høgskolen i Østfold) i flere typer prosjekt.

Leveringsbetingelser (klikk her)Kvalitestssikring
Grimstål Produkter har system og implementerte rutiner som bygger på prinsippene for ISO 9000 kvalitetsstandarer.

HMS
Bedriften har implementert Internkontroll, AMU-utvalg. valgte verneombud og er medlem i Halden Felles Bedriftshelsetjeneste.

Miljø
Hos oss blir produkter fremstilt gjennom håndverksmessig mekanisk bearbeidelse, sveis og sammestilling av materialer i stål, rustfritt stål og aluminium. Dette medfører minimale negative påvirkninger. Det forekommer ingen utslipp på indre og ytre miljø.
Bedriften har rutiner for håndtering av eget avfall.Skriv ut


BESTILL PÅ NETT
Nå kan du bestille varer fra katalogen direkte på nett »
NYHETSBREV
Meld deg på vårt nyhetsbrev »

Syzweb publiseringsløsning levert av MarkedsPartner